Vali Akbıyık, Yüksekova'daki heyelan bölgesinde incelemelerde bulundu
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, 1 Mayıs'ta Yüksekova-Hakkari kara yolunda heyelanın meydana geldiği bölgede inceleme yaptı.
HAKKARİ OBJEKTİF HABER
Hakkari valisi ve Belediye Başkan vekili İdris Akbıyık, Yüksekova karayolunun 25. kilometresinde meydana gelen heyelan ile ilgili incelemelerde bulunarak bölge yürütülen çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı.
Vali ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk ve İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı ile heyelan bölgesine gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Vali Akbıyık, Heyelan nedeniyle Yüksekova'nın Van ve Hakkari ile olan kara yolu bağlantısının kesildiğini söyledi.
Vatandaşların bu süreçte ara tahliye yollarını kullandığını belirten Akbıyık, "Kara yolunda geçişin sağlanması için Karayolları ekiplerimiz canla başla çalışıyorlar. İnşallah yol yeniden açılır ve vatandaşlarımız daha rahat bir şekilde Hakkari ve Van'a ulaşım sağlarlar." diye konuştu.


