Vali Akbıyık, Ümit ailesinin düğün töreninde halay çekti

Vali Akbıyık, Ümit ailesinin düğün töreninde halay çekti

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Fatoş ve Fatih Ümit çiftinin düğün törenine katılarak davetlilerle birlikte halay çekti.

Hakkarili iş insanı Fatih Ümit ve Fatoş Kahraman çifti için Merzan Mahallesi'ndeki bir okulun bahçesinde görkemli bir düğün töreni yapıldı.

Düğün törenine Vali ve Belediye Başkanı İdris Akbıyık, Vali Yardımcıları Mustafa Emre Kılıç ve Tevfik Kumbasar, İl Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar, aşiret liderleri, kanaat önderleri, siyasi parti temsilcileri, iş insanları, esnaf, STK temsilcileri ve binlerce davetli katıldı.

Damadın amcası Engin Ümit, sağdıç iş insanı Sinan Ümit tarafından davetliler tek tek karşılandı. Damada takı takarak ömür boyu mutluluklar dileyen Vali Akbıyık, bir süre davetlilerle sohbet etti.

Vali Akbıyık, Vali Yardımcıları Mustafa Emre Kılıç ve Tevfik Kumbasar, damat ve davetlilerle birlikte kol kola girerek halay çektiler.

resim

resim

Image

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.