Vali Akbıyık KYK yurdunda inceleme yaptı

Vali Akbıyık KYK yurdunda inceleme yaptı

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, kentte yapımı devam eden bin 250 öğrenci kapasiteli KYK yurdunda incelemelerde bulundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, yapımı devam eden bin 250 kişilik Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) binasında incelemelerde bulundu.

Hakkari'nin Yukarı Merzan Mahallesinde 2020 yılının Temmuz ayında yapımına başlanan ve 2022 Eylül ayında tamamlanacak olan KYK yurt binası inşaat çalışmaları devam ediyor.

Vali İdris Akbıyık, Gençlik ve Spor Bakanı Danışmanı Hamdi Sıcak, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım, binada incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Bin 250 kişilik yurt binasının devreye girmesi ile birlikte öğrencilerin barınma sıkıntısında kurtulacağı belirtildi.

Resim

Resim

Resim

Resim

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum