Vali Akbıyık, depremzedelerle iftar açtı

Vali Akbıyık, depremzedelerle iftar açtı

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK)' da düzenlenen iftar yemeğinde Ramazan ayının ilk iftarını depremden etkilenen vatandaşlarımızla ve öğrencilerle birlikte yaptı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

 

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası Hakkari KYK yurdunda misafir edilen depremzede aileler ve öğrencilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Vali Akbıyık, depremzedelerle aynı masada iftarını açtı. Vali Akbıyık, “Allah ülkemizi her türlü afetten muhafaza eylesin" dedi.

Vali Akbıyık'a Vali Yardımcısı Halil İbrahim Köroğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Sait Abdullahoğlu eşlik etti.

Resim

Resim

Resim

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.