Vali Akbıyık Bakan Çavuşoğlu ile görüştü

Vali Akbıyık Bakan Çavuşoğlu ile görüştü

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük ile bir araya geldi.

Ankara'da temas ve ziyaretlerde bulunan Vali Akbıyık, Hakkari'de yapılan ve yapılacak olan yatırımlarla ilgili konuları görüşmek üzere İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük'ü ziyaret etti.

Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu ile Durankaya Belediye Başkanı İsmail Demirci de Vali Akbıyık'a eşlik etti.  

Vali Akbıyık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla İller Bankası desteğiyle Hakkari Belediyesi tarafından 2022 yılı içerisinde 7 proje için toplamda 52 milyon tutarında destek alındığını söyledi. Vali Akbıyık, “Desteklerinden ötürü Bakanımız Murat Kurum ve genel müdürümüze teşekkür ederiz” dedi.

Ankara'da ziyaretlerini sürdüren Vali Akbıyık, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu da makamında ziyaret etti. Vali Akbıyık, “Misafirperverliğinden ve Derecik ilçesindeki Umurlu Sınır Kapısı'nın açılması yönünde vermiş olduğu desteklerden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve şunu diyen bir yazı 'ILBANK TÜRKİYE'NİN YAPICI GÜCÜ LBANK NİN YAPICI GÚCÃ' görseli olabilir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.