Hakkari'de Ünlü çiğ köfteci Ömer Aybak çiğ köftesine yoğun ilgi

Hakkari'de Ünlü çiğ köfteci Ömer Aybak çiğ köftesine yoğun ilgi

Hakkari kent merkezinde Ramazan ayıyla birlikte vatandaşlar çiğ köfteye yoğun ilgi gösteriyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'de iftar sofralarının vazgeçilmezi çiğ köfteye yoğun ilgi gösteriyor. Özellikle  Ramazan ayının başlaması ile beraber lezzetinden ödün vermeyen Kendine has lezzeti, baharatları ve lavaşıyla çiğ köfte severlerin gönlünde ayrı bir yeri olan Ömer Aybak Ramazan ayının ilk haftasında vatandaşların nefis çiğköfte tadını tatması için yoğun ilgi gösterdi.

Hakkari'ye yeni bir lezzetin getirdiğini belirten genç girişimci Yavuz Toprak,  Açtığımız Ömer Aybak Çiğ Köfte dükkanımızda müşterilerimizi ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Şubesini açtığımız Ömer Aybak ismi tüm Türkiye’de haklı bir üne sahiptir, kendine özel bir lezzeti olan çiğ köftemizin yanında lavaşı ve yeşilliklerini de özenle seçip müşterilerimize sunuyoruz. Yaklaşık bir haftadır açtığımız şubemize vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor. Çiğ köfteyi Cuma ve cumartesi günlerimizde müşterilerimize %50 ikram ediyoruz. Ayrıca Paket servisimizi de hizmete aldık.” Dedi.

ADRES:

Bulak mahallesi Kayacan caddesi idem arası

Alo paket hattı: 0534 234 7767 

1.jpg

 

 

1-058.jpg4-029.jpgist_cigkofte.png2-056.jpg

5-619.jpg

5-001.jpg

6.jpg

4-002.jpg

2-001.jpg

1-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum