Ulaştırma Bakanı Uraloğlu’nun Hakkari Programı Belli Oldu
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yarın bir dizi program ve incelemelerde bulunmak üzere Hakkari’ye gelecek.
Bakan Uraloğlu’nun kentte toplu açılış törenlerine katılması, heyelan bölgesinde incelemelerde bulunması ve çeşitli temaslar gerçekleştirmesi bekleniyor.
Bakan Uraloğlu’nun programı Yeniköprü Tüneli ve bağlantılı ulaşım projelerinin toplu açılış töreniyle başlayacak. Açılışı gerçekleştirilecek projeler arasında Yeniköprü Tüneli (Çığlı Köprüsü), Zap Grubu Köprüleri (Erzeki, Zap-1, Zap-2 ve Zap-3) ile Depin Köprüsü (Zap-4) yer alıyor.
Toplu açılış töreninin ardından Bakan Uraloğlu’nun kentte etkili olan heyelan bölgesinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi alacağı bildirildi.
Program kapsamında Hakkari Valiliği’ni de ziyaret edecek olan Uraloğlu’nun, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelmesi planlanıyor. Valilik ziyaretinin ardından kent merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek olan Bakan Uraloğlu, vatandaşlarla da buluşacak.
Uraloğlu, daha sonra Şehit Öğretmen Mücahit Tunç Konferans Salonu’nda düzenlenecek AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılacak. Günün son programında ise Hakkâri Evi’nde gerçekleştirilecek AK Parti Kadın ve Gençlik Buluşması’nda partililerle bir araya gelecek.
Bakan Uraloğlu’nun ziyaretinde ulaştırma yatırımları, devam eden projeler ve kentteki ulaşım altyapısına ilişkin değerlendirmelerde bulunması bekleniyor.
