Türkiye’de ilk! Seçilmeden Hakkâri’de ücretsiz servis hizmetini başlattı

AK Parti'nin Hakkari Belediye Başkan adayı İsmet Ölmez, belediyeye 7.5 milyon TL'lik bir ödeme yaptı ve seçim gününe kadar toplu taşımanın ücretsiz olmasını sağladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Yerel seçimler için adayların çalışmaları devam ederken, 78 bin 500 nüfusu olan Hakkari'de AK Parti'nin Belediye Başkan Adayı iş insanı İsmet Ölmez, seçim bürosu açılışı sırasında verdiği 'ücretsiz ulaşım' vaadini uygulamaya soktu. . Daha önce sadece bayramlarda çok sık karşılaştığımız ücretsiz şehir içi servislerinde Türkiye’de bir ilk yaşandı. Seçilmeden 2 ay boyunca vatandaşların hizmetine ücretsiz şehir içi taşıma hizmetini sunan başkan adayı İsmet Ölmez büyük takdir topladı.

Hakkâri belediyesine 7,5 milyon lira yatıran Ölmez, Hakkârililere ücretsiz ulaşım imkânı sağladı

Şehir içi otobüs ve özel hat minibüslerini kullanarak kent merkezine gelen veya merkezden yaşadıkları mahalleye para ödemeden ulaşım sağlayanlar Ölmez'e teşekkür etti.

1.jpg

7.jpg

8.jpg

15.jpg

21.jpg

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum