Türk Eğitim-Sen Hakkâri Şubesinden anlamlı kampanya

Türk Eğitim-Sen Hakkâri Şubesinden anlamlı kampanya

"8 Mart'ta depremzede kadınlarımızı unutmuyoruz. Sen de destek ol kanayan yüreklere birlikte dokunalım"

 

 

Türk Eğitim-sen Hakkâri İl başkanı Şükrü Gürses yayınladığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Deprem Felaketinin yaşandığı ilk günden itibaren sendikamız taşın altına elini koymuş, devletinin milletinin yanında olmuştur. Ayni ve nakti desteklerin yanı sıra arama kurtarmada da aktif rol almıştır. Fakat öyle büyük bir yıkımla karşılaştık ki etkisi aylar yıllar sürecektir. Yaşamış olduğumuz bu felaketin izlerini silmek için elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz. Bu bağlamda ilk olarak, deprem bölgelerinden şehrimize gelen depremzede kadınlarımızın, kadınlar gününü kutlamak için kampanya başlatıyoruz. Bilindiği üzere şehrimiz,1200 depremzede vatandaşımızı misafir etmekte. Vatandaşlarımızın sosyal hayata daha çabuk uyum sağlamaları ve yaşadıkları acıları bir nebze de olsa azaltmaları için kampanyamızı başlatıyoruz. Büyük,küçük demeden tüm halkımızı  kampanyamıza katılmaya davet ediyoruz.

Yardımseverliğiyle deprem felaketinin sembol şehirlerinden olan Hakkâri bu kampanyada da desteğini esirgemeyeceğinden şüphemiz yoktur. Cefakar ve vefakâr Hakkari Halkına bu vesileyle sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Son olarak; deprem ile yaşamayı öğrenebileceğimiz ve hiçbir zarar görmeden deprem ile yaşama imkanı sağlayabileceğimiz zamanlar görmek dileğiyle, depremde yakınlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza baş sağlığı diliyor hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum.

253b5d4e-150b-4c3f-bd65-4098980e83eb.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.