Turan ailesinin mutlu günü!

Turan ailesinin mutlu günü!

Hakkari'de yaşayan Avukat Neçirvan Yusufoğlu ile Antepli Bankacı Tuğçe Köse görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirdiler.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Ak Parti eski dönem il Başkan yardımcısı Şükrü Turan ile yeni dönem Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Enver Turan'ın yeğeni Necirvan Yusufoğlu ile Antepli Bankacı Tuğçe Köse için Hakkari'de görkemli bir düğün töreni düzenlendi. 

Şükrü Turan'ın sağdıçlığını yaptığı düğün Şehit Selahattin İlk/ Ortaokulu Bahçesinde yapıldı.

Gün boyu süren Turan ailesinin düğününe aralarında Ak Parti İl Başkanı A. Mütalip Özbek, Hakkari Barosu Başkanı Avukat Ergün Canan, Hakkari Ticaret Odası Başkanı Servet Taş'ın da bulunduğu, Hakkari, Van ve Şırnak illerinden gelen davetliler ile kentin önde gelen kanaat önderleri ve aile büyükleriyle binlerce davetli katıldı. 

Yöresel elbiseleri ile dikkatleri çeken davetliler sanatçıların seslendirdiği Kürtçe müzikler eşliğinde geç saatlere kadar gönüllerince halay çekti. 

Davetlileri okul girişinde karşılayan sağdıç Şükrü Turan 'Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederiz' ifadelerini kullandı.

Damadın amcası Ak Parti İl Yöneticisi İş İnsanı Enver Turan ise gelin ve damada ömür boyu mutluluklar diledi ve düğüne katılan bütün misafirlere tek tek teşekkür etti.

Star Prodüksiyon'un kamera çekimi yaptığı düğün geç saatlere kadar devam etti.

2.jpg

3.jpg

7.jpg

5.jpg

6.jpg

4.jpg

1.jpg

Resim

Resim

9.jpg

10.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.