Trabzonspor, sahasında Konyaspor'u 2-1 yendi

Trabzonspor, sahasında Konyaspor'u 2-1 yendi

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Trabzonspor, İttifak Holding Konyaspor'u 2-1 yendi. Trabzonspor puanını 60’a yükselterek en yakın rakibi ile olan puan farkını 12’ye çıkardı.

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 25’inci haftasında lider Trabzonspor, Konyaspor ile karşılaştı.

Trabzon Medical Park'ta oynanan karşılaşmayı Mete Kalkavan yönetti. 

Trabzonspor, Edin Visca’nın 13'üncü ve 67’nci dakikada kaydettiği 2 golle İttifak Holding Konyaspor'u 2-1 mağlup etti. Konyaspor'un tek golü ise 82’nci dakikada Cikalleshi'den geldi.

Karşılaşma Trabzonspor'un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşma sonunda hakeme itirazlarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut kırmızı kart gördü. 

Yardımcılarının engellemek istemesine rağmen bitiş düdüğü ile birlikte sahaya giren Palut, hakem Kalkavan ile yardımcılarının yanına gitti.

Palut burada uzun süre hakeme bir şeyler söyledi. Mete Kalkavan da Palut'a kırmızı kartını çıkardı.

Trabzonsporlu futbolcu ve teknik heyetin kolbastı şovuyla biten karşılaşma sonunda Trabzonspor puanını 60’a yükselterek en yakın rakibi ile olan puan farkını 12’ye çıkardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.