Toprak, Hakkari ASP il Müdürlüğünü ziyaret etti

Toprak, Hakkari ASP il Müdürlüğünü ziyaret etti

Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak, eşi Funda Toprak ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Vali Toprak ve eşi Funda Toprak, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Akif Bildirici, müdür yardımcıları ve Çocuk Hakları Yürütme Kurulu üyesi çocuklar tarafından çiçekle karşılandı.

Vali Toprak, kurum bünyesinde engellilere yönelik düzenlenen ebru sanatı, ahşap boyama ve bilgisayar kursuna ziyaretler gerçekleştirdi. Kurum yetkililerinden açılmış olan kurslar hakkında bilgi alan Vali Toprak, kurstaki çocuklarla da yakından ilgilendi.

Daha sonra Sosyal Hizmet Merkezini ve kuruluşa bağlı çeşitli birimleri gezerek meslek elemanlarından birimlerin işleyişi hakkında bilgi alan Vali Toprak, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nde yeni açılan Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi’ne (ŞÖNİM) ziyarette bulunarak ŞÖNİM hakkında detaylı bilgi aldı.

Ardından Çocuk Koruma İlk Müdahale ve Değerlendirme Birimine geçen Toprak, burada ASP İl Müdürü Mehmet Akif Bildirici ve birim müdürleriyle bir süre sohbet etti.

a-5.jpga-6.jpga-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.