TEKNOKENT ailesinin mutlu günü

TEKNOKENT ailesinin mutlu günü

Hakkari'de faaliyet gösteren Özel Teknokent Koleji'nden Kübra Taş Metin Karakurt ile Fizik öğretmeni Şehmuz Kaval ise Ceylan Kayhan ile dünya evine girdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari TEKNOKENT Koleji'nde Felsefe Gurubu Öğretmeni Kübra Taş Hakkarili Karakurt ailesi fertlerinden Metin Karakurt ile dünya evine girdi.

Karakurt çiftçi için Cuma - Cumartesi günlerinde Hakkari'nin Biçer Mahallesi'nde görkemli bir düğün töreni düzenlendi. 

TEKNOKENT ailesinin tam kadro olarak katıldığı düğün törenin, Hakkari'deki eğitim camiasının yanı sıra Karakurt ve Taş ailesinin yakınlarının bulunduğu çok sayıda davetli katıldı. 

3728460-fotogaleri.png

Köprülü Köyündeki gelin düğününde Hakkari'nin tanınmış sanatçısı Fuat Ege sahne alırken, damat tarafında ise bölgenin tanınmış ses sanatçılarından Hozan Remzi'nin sahne aldı. 

Sağdıç Sinan Karakurt, iki gün süren ve renkli görüntülere sahne olan düğüne katılan herkese teşekkür etti. 

TEKNOKENT Kolejinde çalışan Fizik Öğretmen Şehmuz Kaval ise Van'da yaşayan Ceylan Kayhan ile dünya evine girdi. 

Dağgöl Mahallesi'ndeki Çolemerg Kır Düğün Bahçesinde düzenlenen düğün törenine TEKNOKENT Koleji Kurucu Müdürü Fevzi Karahan ile okul yöneticileri ve Kaval ailesinin yakınları katıldı. 

TEKNOKENT Koleji Kurucu Müdürü Fevzi Karahan her iki düğüne katılan davetlilere teşekkür ederek dünya evine giren çiftlere mutluluklar diledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.