Tekin, Hakkari belediye başkan adaylığını açıkladı!

Tekin, Hakkari belediye başkan adaylığını açıkladı!

Görevden alınan Ak Parti Hakkari il başkanı Metin Tekin, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Hakkari bağımsız Belediye Başkan adayı oldu!

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

23 Aralık 2017 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyib Erdoğan’ın katıldığı Ak Parti 6. olağan kongresinde il başkanlığına seçilen ve 1 ay sonra görevden alınan Metin Tekin Bağımsız Belediye Başkan adayı oldu.

Hakkari Keklikpınar mahallesi’nde bulunan ofisinde adaylık açıklaması yapan Tekin, 14 Şubat günü Ak Parti üyeliğinden istifa ettiğini söyledi. 

Tekin, “23 Aralık 2017 tarihinde Ak Partinin 6. Olağan kongresinde il başkanı seçildim. Bir ay süreyle il başkanlığı görevini yaptım. Genel merkezin taktirleri doğrultusunda yönetimimle birlikte görevden el çektirildik. 14 Şubat 2019 tarihinde Ak Parti üyeliğinden istifa ettim. 31 Mart yerel seçimlerinde Hakkari bağımsız belediye başkan adayı oluyorum. 18 Şubat’ta ilçe seçim kuruluna adaylık başvurumu yapacağım. Güçlüyüz, kararlıyız ve iddialıyız. Bu vesileyle aday olan tüm rakiplerime başarılar dilerim" dedi.

dsc_9588---kopya.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
24 Yorum