Tatlı, YRP'den aday adayı oldu

Tatlı, YRP'den aday adayı oldu

Yeniden Refah Partisi (YRP) Hakkari kadın Kolları başkanı Yıldız Tatlı Hakkari milletvekilliği için aday adaylık başvurusu yaptı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere 2 aydan az bir süre kaldı. Siyasi partilerde milletvekilliği aday adaylığı telaşı ise devam ediyor.

Yeniden Refah Partisi Hakkari Kadın kolları Başkanı Şükriye Tatlı, milletvekilliği aday adaylık başvuru yaptı. 

Adaylığına ilişkin açıklamalarda bulunan Tatlı '' Bizim meselemiz kazanıp kazanmama değil. Kadın isterse her şeyi başarır. Kadın topluma yön verendir. Kadın aileyi bereketlendirendir. Hakkari kadını artık sessizliğini bozuyor. Yöremiz ve ülkemiz sorunlarına çözüm noktasında bizde varız diyoruz. Hakkari kadını gerektiğinde meydanda, kürsüde, her alanda sesini yükselterek gücünü kanıtlayacak yetenekte ve güçtedir. Bana bu görevi layık gören dava arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi Hakkari İl Başkanı Ali Özer, ise Tatlı'yı tebrik etti.

Özer,'' “81 il olarak bizler sayın Genel Başkanımızın vereceği her kararın arkasındayız. Seçimlere tek başımıza girme kararı olumlu yankı bulmuştur. Bu karar sonrası partimize yeni üyeler kattık. 14 Mayıs seçimlerine hazırız. Hakkari’de Milletvekili aday adayımız Kadın Kolları Başkanımız Yıldız Tatlı hanımefendidir. Diğer aday adaylarımız da Yüksekova ilçemizden olacak onlarında isimlerini yakında açıklayacağız.'' şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.