Takva'dan Aşiret reisi Atlı'ya ziyaret

Takva'dan Aşiret reisi Atlı'ya ziyaret

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva Silehi Aşireti Reisi Mehmet Alayı Atlı'yı ofisinde ziyaret etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'nin kadim aşiretlerinden Sılehi Aşireti Lideri Alayı Atlı bir yandan Hakkari ve ilçelerinde farklı kesimler ile bir araya geliyor, diğer yandan da Van ilindeki ofisinde siyasetçisinden, bürokratına iş insanlarından aşiret reislerine farklı kesimlerden insanları ağırlıyor.

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VANTSO Başkanı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkanı Necdet Takva Sılehi Aşireti Lideri Mehmet Alayı Atlı’yı ofisinde ziyaret etti.

Ziyareti nedeniyle İş İnsanı Başkan Takva'ya teşekkür eden Aşiret Reisi Alayı Atlı, son zamanlarda Van ve  Hakkari ile ilçelerinde bütün kesimler ile bir araya geldiklerini dile getirdi.

Öte yandan Pinyanişi aşiretinin önemli isimlerinden H.Şemsettin Saydaş oğlu Yüksekova Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Cevat Saydaş ve Beraberindeki akrabaları aşiret lideri Atlı’yı ofisinde ziyaret ederek iyi temennilerde bulundular 

Atlı'yı ziyaret edenler arasında Yüksekova - Bağdaş (Peranis) Köyü Muhtarı Abdulcelil Çelik ve beraberindeki köy sakinleri de vardı.  

Resim

Resim

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum