Tahliye uçuşları uzatıldı

Tahliye uçuşları uzatıldı

Türk Hava Yolları, Maraş depreminden etkilenen illerden yapılan tahliye uçuşlarının ücretsiz olarak 1 Mart'a kadar devam edeceğini açıkladı.

Türk Hava Yolları (THY), Maraş merkezli iki büyük depremden etkilenen illerdeki ücretsiz tahliye uçuşlarını 1 Mart'a kadar uzattı.

THY'nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya ve Şanlıurfa çıkışlı tahliye uçuşlarımız 1 Mart 2023 tarihine kadar ücretsiz olarak devam edecektir. Rezervasyon işlemlerinizi güncel mobil uygulamamamız ve web sitemiz üzerinden ücretsiz olarak tamamlayabilirsiniz" denildi.

Rezervasyon yapan yolculara öncelik verileceği belirtilen açıklamada, "Tahliye sürecini kolaylaştırmak için havaalanına rezervasyon yaparak gelinmesi gerekmektedir. Rezervasyonu olan yolculara öncelik verilecek olup boş yer kalması durumunda rezervasyonsuz yolcularımız da kabul edilecektir. İşlemlerinizde bir hata ile karşılaşmamak için mobil uygulamamızın 12.02.2023 tarihinden sonra güncellenmiş olduğundan emin olmanızı rica ederiz" ifadelerini kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.