Sümbül Engelliler Spor Kulübü, Adana ekibini mağlup etti

Sümbül Engelliler Spor Kulübü, Adana ekibini mağlup etti

Hakkari Sümbül Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı deplasmanda konuk olduğu Adana Martı Engelliler basketbol takımını 41-30'luk skorla mağlup etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu bünyesinde mücadele eden Hakkari Sümbül Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı bu hafta Adana deplasmanındaydı.

Ligin ikinci haftasında Adana Martı Engelliler basketbol takımı ile karşılaşan Hakkari ekibi rakibini 41 - 30 skorla mağlup etti.

Ligin 2. haftasını galibiyetle tamamlayan Sümbül Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı koçu Cengiz Çatal bu sene genç engelli sporculara ağırlık verdiklerini ve amaçlarının Play-off'lara katılarak 2.lige yeniden yükselmek olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.