Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na

İçişleri Bakanı Soylu'dan bürokratlara seslenip “Emir almıştım’ diyerek bu kirli işlerden sıyrılamazsınız" diyen CHP Kılıçdaroğlu'na: Çok korktuk(!) Milletimiz senin "NE" olduğunu, çok iyi biliyor...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yayınladığı videoyla bürokratlara seslenip “Size kanun dışı her ne yaptırılıyorsa, pazartesi itibariyle durun" diyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yine 'FETÖ' ve 'PKK'li cevap verdi.

Soylu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Beceriksizliğini ve yetersizliğini sarhoş narasıyla kapatmaya çalışan Kılıçdaroğlu, "Heyyt!" demiş. Çok korktuk(!) Hesabı yol arkadaşların PKK’nın siyasi taşeronuna mı yoksa FETÖ'ye mi sordurursun. Milletimiz senin "NE" olduğunu, çok iyi biliyor Kılıçdaroğlu..." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.