Son anket sonucuna göre partilerin oy oranları

Son anket sonucuna göre partilerin oy oranları

AREA Araştırma Başkanı Murat Karan'ın açıkladığı son anket sonucuna göre AK Parti ile CHP arasındaki oy farkı yüzde 3 ile 5 arasında değişiyor. Kararsızların oranı yüzde 20.

AREA Araştırma Başkanı Murat Karan, 4-5 aydır yaptıkları anket çalışmasına göre elde ettikleri sonuçları açıkladı. Haber Global yayınına Katılan Karan, İYİ Parti ve HDP'nin oylarının bu süreçte değişmediğini söyledi. 

AREA Araştırma'dan Murat Karan, 4-5 aydır yaptığı anket sonuçlarına göre, AKP'yi 30-32 bandında bulduğunu, CHP'nin 27-28 civarında, İYİ Parti'nin de 15-16 seviyesinde olduğunu belirtti.

AREA Araştırma Başkanı'(nın açıkladığı oy oranları şöyle:

HDP ve İYİ Parti'nin oy oranlarının 4-5 aydır aynı çıktığını belirten Karan HDP'nin oy oranında 11-14 arasında değiştiğini söyledi.

İYİ Parti: Oy oranı yüzde 15-16 civarında.

Altılı masanın son toplantısında konsoldaki nesnelerin anlamı neydi? Akşener bizzat seçti

HDP: Yüzde 11-14 bandında.

Kararsız veya hiçbir partiye oy vermeyeceğini söyleyenlerin oranı yüzde 20. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.