SMA hastası Sena için Yüksekova'da bağış standı kuruldu

SMA hastası Sena için Yüksekova'da bağış standı kuruldu

SMA Tip 1 Kas Hastalığı teşhisi konulan 1 yaşındaki Sena Bilir için Yüksekova'nın 15 Temmuz Parkı'nda bağış standı kuruldu. Küçük Sena'nın tedavi olabilmesi için yurtdışına gitmesi gerekiyor.

18 Mart 2023 tarihinde Van'da dünyaya gelen Sena için, Hakkari Valiliği tarafından verilen izinle başlatılan kampanya çerçevesinde, Yüksekova'nın Cengiz Topel Caddesi'nde bulunan 15 Temmuz Parkı'nda bağış standı kuruldu.

Sena'nın tedavi masrafları için gerekli olan miktarın %60'ı toplandı ve geri kalanının tamamlanması için insanların destekleri bekleniyor.

sena2.jpg

Sosyal medyada ve çeşitli kampanyalarda Sena için yardım çağrıları yapılıyor. Yardım standını kuran gönüllü gençler, Yüksekova halkını standa uğrayıp destek olmaya davet ediyor.

Yüksekova'da kurulan standta, 15 gün boyunca Sena için bağış toplanacak.

sena3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum