Sivil Toplum Temsilcilerinden Rektör Gençcelep’e Hayırlı Olsun Ziyareti
Hakkâri’de faaliyet gösteren meslek odalarının temsilcileri, Hakkâri Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Musa Gençcelep’i makamında ziyaret etti.
Hakkâri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Muharrem Tekin, Hakkâri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdi Arslan ile Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Selami Durna’nın katıldığı ziyarette, Prof. Dr. Gençcelep’e yeni görevinde başarılar dilendi.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede, Yüksekova’da planlanan üniversite yatırımları, Yüksekova Meslek Yüksekokulu’nun mevcut durumu ve kentin ekonomik potansiyeli üzerine değerlendirmeler yapıldı.
Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi. Oda başkanları, misafirperverliğinden ötürü Rektör Gençcelep’e teşekkürlerini iletti.
