Sipan Korkmaz'ın ailesinden teşekkür mesajı!

Sipan Korkmaz'ın ailesinden teşekkür mesajı!

Aksaray'da üniversite okurken kaldığı evde cansız bedeni bulunan ve intihar ettiği ileri sürülen Sipan Korkmaz'ın ailesi acılarını paylaşan herkese teşekkür etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Aksaray Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümünde okuyan 24 yaşındaki Hakkarili Sipan Korkmaz 4 Ekim tarihinde kaldığı evde ölü bulunmuştu. Korkmaz'ın cenazesi yapılan otopsi işlemlerinin ardından 6 Ekim tarihinde Hakkari'de toprağa verildi.

Gencecik yaşında hayatını kaybeden Sipan Korkmaz'ın ailesi taziye boyunca kendilerini yalnız bırakmayan acılarını paylaşanlar için teşekkür mesajı yayınladı. 

Aile adına paylaşılan teşekkür mesajında şu ifadelere yer verildi: 

"Evladımız Sipan Korkmaz'ın vefatı nedeniyle bizleri yalnız bırakmayan, cenazemize iştirak eden, acımızı paylaşan, telefonla arayan, mesaj gönderen ve taziyelerini ileten, evimize kadar gelerek acımıza ortak olan yurt içi ve yurt dışından tüm dost ve akrabalarımıza  göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı teşekkür eder, saygılar sunarız."

                                                                              KORKMAZ AİLESİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum