Silahlı Saldırı: Muhtar Yaralandı, Arkadaşı Öldü

Silahlı Saldırı: Muhtar Yaralandı, Arkadaşı Öldü

Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi Nebi Cami Mahallesi Muhtarı İhsan Yeşil'in bakkalına pompalı tüfekle saldırı düzenlendi. Saldırıda Muhtar Yeşil ağır yaralanırken, yanındaki esnaf arkadaşı, 45 yaşındaki Metin Arda öldü.

 

Alınan bilgilere göre Merkez Sur İlçesi Nebi Cami Mahallesi Muhtarı İhsan Yeşil'in Karaozan Sokak'taki bakkalınına gelen kimliği belirsiz kişi veya kişiler, pompalı tüfekle saldırıda bulundu. Saldırıda bakkalda sohbet eden Muhtar Yeşil ile yan dükkanın sahibi elektrikçi Metin Arda ağır yaralandı. Yaralı Yeşil ve Arda ambulanslarla Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Metin Arda, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Muhtar İhsan Yeşil'in ise ameliyata alındığı ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu açıklandı. Polis, saldırıyı gerçekleştirenlerin yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattı.

01-095.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.