Zap vadisinde Rafting heyecanı

 Hakkari'de "Avrupa Hareketlilik Haftası"  etkinlikleri kapsamında Zap vadisin de akan Zap Nehrinde rafting yaptılar.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Gençlik ve Spor Bakanlığı himayesinde Herkes İçin Spor Federasyonu koordinesinde başlatılan "Avrupa Hareketlilik Haftası" kapsamında Zap Deresi'nde düzenlenen rafting etkinliği renkli geçti.

Rafting Antrenörleri ve sporcularının katıldığı rafting faaliyetinde, Son yapılan Türkiye Rafting Şampiyonasında Cilo Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübünün Cilo Rafting MİX takımı, Cilo sat gölleri ve buzulları dağcılık ve doğa sporları kulübü (CİSAD),  Atik akademi spor kulübü ile Gençlik Spor Müdürlüğün olduğu botlarla Narlı köyü yakınına kadar rafting yaptı.

Hedeflerinin Zap vadisini turizme kazandıracaklarını belirten Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım, Rafting gibi bir çok sportif faliyetler sürdüklerini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

1 Mayıs mesajı
Kazada hayatını kaybetti
İl Başkanı Yaşar istifa etti
Hakkari il başkanı istifa etti
Aranan 113 şahıs yakalandı