YÜTSO Başkanı Pınar, gazetecilerle buluştu

Hakkari'nin Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (YÜTSO) Başkanı Abdurrahman Pınar, ilçedeki ulusal ve yerel medya temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER 

İlçedeki Cilo Saklı Bahçe'de düzenlenen kahvaltı programına Başkan Abdurrahman Pınar, Meclis Başkanı İzzettin Metin, yönetim kurulu üyeleri, ulusal ve yerel medya temsilcileri katıldı.

Burada konuşan YÜTSO Başkanı Pınar, 8 aylık çalışmaları hakkında medya mensuplarına bilgilendirmede bulundu.

Yüksekova’nın bir değil, birçok sorununun olduğunu söyleyen Başkan Pınar, “Bunun için toplumun tüm dinamiklerinin istişare halinde olması gerekiyor. Özellikle yerel ve ulusal medyaya çok önemli görevler düşüyor” dedi.

Soru-cevap şeklinde devem eden program, çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Ergün Canan dönemi sona eriyor
Kaya’nın istifasına dikkat çeken yorum
“Tefeciler yüzünden kaçtı”
Fatma Betül Kaya istifa etti
Başarılı ikizleri ağırladı