Yüksekovaspor, Giresunspor’u farklı yendi: 13-0

Yüksekovaspor KadınFutbol Takımı, Suwen Kadın Futbol SüperLigi’nde deplasmanda karşılaştığı GiresunSanayispor’u 13-0 mağlup etti.

Giresun 75. Yıl Sahası’nda oynanankarşılaşmada etkili bir performans sergileyenHakkari-Yüksekova temsilcisi, rakibini farklıskorla yenerek sahadan 3 puanla ayrıldı.

Yüksekovaspor’un gollerini 10 ve 21.dakikalarda Aminata Haidara, 20. dakikadaAnastasia Achiaa, 24. dakikada SüheylaÇalçiner, 45. dakikada Diyan Ceyhan, 50 ve84. dakikalarda Laura Carine Talep Müller,52. dakikada Suzzy Teye Dede, 60. dakikadaSevinç Jafarzade, 68. dakikada JumokeVictoria Alani, 75. dakikada Numpao MadinaAnne Fabiola Traore ile 90. dakikadaPrincella Adubea iki gol kaydetti.

Yüksekova Halkın Sesi'nin haberine görekulüpten yapılan açıklamada, deplasmandaelde edilen farklı galibiyetten duyulanmemnuniyet dile getirilerek futbolcular,teknik heyet ve yönetim tebrik edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Cumhuriyet için Pedal çevirdiler
Polis toprağa verildi
1 çocuk Annesinden acı haber!
Elektrikli tel çit desteği sağlandı
9 kişiyle Amedspor’u devirdi!