Yüksekova'nın yeni kaymakamı Özdemir görevine başladı

Siirt Vali Yardımcılığından Yüksekova Kaymakamlığı görevine atanan Resul Özdemir görevine başladı.

 

HAKKARİ OBJEKTİTF HABER

Cumhurbaşkanlığı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Siirt Vali Yardımcısı iken Yüksekova Kaymakamı olarak atanan Resul Özdemir, İlçedeki görevine başladı.

20 Ağustos tarihindeki kararname ile Yüksekova Kaymakamı Osman Doğramacı İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire başkanlığına atanırken, Siirt Vali Yardımcısı Resul Özdemir de Yüksekova’nın yeni kaymakamı olarak atanmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Ergün Canan dönemi sona eriyor
Kaya’nın istifasına dikkat çeken yorum
“Tefeciler yüzünden kaçtı”
Fatma Betül Kaya istifa etti
Başarılı ikizleri ağırladı