Yüksekovalı aile kış ortasında evsiz kaldı

​Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Onbaşılar Köyü Çamdalı mezrasında bir evde yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekipleri ve köylülerin yardımı ile söndürülürken, 7 kişilik aile ise kış günü evsiz kaldı.

İlçe merkezine 20 metre uzaklıkta bulunan Onbaşılar Köyü Çamdalı mezrasında yaşayan ve çiftçilik yaparak geçimini sağlayan İskender Tekin’e ait 2 katlı evde dün akşam saatlerinde yangın çıktı.

Çıkış nedeni henüz bilinmeyen yangının ardından komşuları hemen yardıma koştu.

İlk etapta çevredeki kar kütleleri ve su kovalardıyla müdahale edilen yangın, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından su sıkılarak söndürüldü.

Ancak ev ve içindeki eşyalar tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi. 5 çocuğu ile birlikte kış günü evsiz kalan Tekin, yakınlarını yanına yerleşirken, yetkililerden yardım istedi. Yangının çıkış nedeni ise araştırılıyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Maden eylemi meclise taşındı
7 büyüklüğünde deprem riski var
‘Aile Sağlık Merkezi' yapılıyor
Hakkari İİMEK toplantısı yapıldı
Konteyner kurulumu başladı