Yüksekova'da feci kaza: 3 kişi yaşamını yitirdi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesin kargo kamyonu ile otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 2'si barış annesi 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

Alınan bilgilere göre kaza bugün öğlen saatlerinde Yüksekova ilçesine 20 kilometre uzaklıkta bulunan Suüstü köyündeki Kerem Ağa Köprüsü mevkiinde meydana geldi.

Yüksekova yönünden gelen bir kargo şirketine ait kargo aracı ile Avukat Erdal Safalı yönetimindeki plakası öğrenilemeyen otomobil kafa kafaya çarpıştı.  Kazada Perişan Akçelik ve Adalet Safali olay yerinde yaşamını yitirdi. Hastaneye kaldırılan  Akçelik'in oğlu Cihan Akçelik, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yaralanan avukat Safalı ise Hakkari Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Safalı ve Akçelik’in durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Çok Sayıda Adrese Baskın
Hakkari’de İki kişi tutuklandı!
Sınırda Kaçakçılık operasyonu!
Tango, Bale ve Ebru Ücretsiz!
Aynı Aileye İki Acı Haber