Yüksekova’da Newroz Alanı Doldu Taştı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde düzenlenen Newroz kutlamaları, bu yıl da yoğun katılımla gerçekleşti.

Her yıl büyük bir coşkuyla kutlanan etkinlikler, ilçedeki eski futbol sahasında sabah saatlerinde başladı. Günün erken saatlerinden itibaren alana gelen vatandaşlar, halaylar çekip sloganlar atarak kutlamalara katıldı.

Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte, özellikle gençlerin ve kadınların yoğun katılımı dikkat çekti. Kurulan sahnede müzik yayını yapılırken, katılımcılar uzun süre halay çekerek Newroz coşkusunu yaşadı.

Kutlama alanında güvenlik önlemleri alınırken, organizasyonun gün boyunca yapılacak konuşmalar ve çeşitli etkinliklerle devam edeceği bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Bayrama Ücretsiz Ulaşım Kararı
2 Gün Kapalı Olacak
Yoğun bakıma alındı
Rögarlar taştı, bazı evleri su bastı