Yüksekova'da içme suyu şebekesi hasar gördü

Yüksekova Yeni Mahallenin tamamını besleyen içme suyu şebekesi yüklenici firmalar tarafından alt yapı çalışmaları kazısında hasar gördü.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

  Yüksekova Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü arıza ekibi hemen müdahale ederek geçici olarak bağlantısını yeninden sağladı. Kalıcı çözüm için yarın sabah saatlerinde ekipler yeniden onarım çalışması başlatarak bölgeye yeniden su vermeye başlayacak.

Yapılan onarım çalışması ile ilgili açıklama yapan Yüksekova Su ve Kanalizasyon Müdürü Cemil Özer, “Bilindiği üzere ilçenin birçok bölgesinde alt yapı çalışmaları devam etmekte. Bu tür arızalarla sık sık karşılaşıyoruz. Ekiplerimizi her an hazır bulunduruyoruz. Gerektiği zaman bu tür arızalara anında müdahale ederek gerekli çözümü üretmeye çabalıyoruz. Bu günde firmaların kazı çalışmaları esnasında kırılan su şebekesini vatandaşlarımız bu akşam susuz kalmasınlar diye geçici olarak bağladık. Yarın sabah erken saatlerde gerekli kalıcı çözüm için onarım çalışmamıza devam edeceğiz. Yeni Mahallede kısa süreli su kesintisi olabilir bu konuda vatandaşlarımızdan sabır bekliyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Hakkari’de toprağa verildi
Hakkari’deki feci kazanın görüntüleri çıktı
Başkan Arslandan sert tepki!
23 kişi açık cezaevine ayrılıyor
Kazada ağır yaralanan Sude kurtarılamadı