Yüksekova'da dere yatağında 271 kilo 200 gram eroin ele geçirildi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, bir ihbarı değerlendiren polis ve jandarma ekipleri; ilçe merkezine yakın dere yatağında, yaptığı aramada 271 kilo 200 gram eroin ele geçirdi.

İl jandarma ve İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri,  İran sınırında bulunan araziye sırtçı olarak tabir edilen şahıslar tarafından yüklü miktarda uyuşturucu madde saklandığı bilgisi üzerine harekete geçti. Ekipler, Yüksekova İlçesi Esendere Beldesi Güldalı Köyü dere yatağında arama yaptı. Aramada dere yatağına gizlenen 271 kilo 200 gram eroin  ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Yetkililere acil önlem çağrısı
Onat’ın cenaze törenine katıldı
Yıkım kader değil, ihmal sonucu
İşte yeni fiyat
14 kişiden 7’si tutuklandı