Yüksekova'da 84 kilo eroin maddesi ele geçirildi

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Yediveren Bölgesinde 84 kilo 800 gram Eroin ile 80 litre de Asit Anhidrit maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili yabancı uyruklu 1 şüpheli gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçunu önlemeye yönelik olarak yürüttüğü EREN-14 Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Sinan Aktay Çobanpınar-1 Operasyonu kapsamında, Yüksekova İlçesi Yediveren Bölgesinde İran uyruklu 1 şahıs ve şahsa ait 2 adet at tespit etti.


At üzerindeki çuvallarda yapılan aramada, 4 çuval içerisinde 84 kilo 800 gram Eroin maddesi, ile Ağaçlık alana gizlenmiş vaziyette 80 litre Asit Anhidrit maddesi ele geçirildi. Olay ile ilgili şüpheli gözaltına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

ALG Spor’u 2-0 Mağlup Etti
'Defalarca müracaat ettik'
Vali Ali Çelik’ten Taziye Ziyareti
Kendi evinde berabere kaldı
İçişleri Bakanlığı Personel Alacak