Yüksekova'da 6 mezra yolu ulaşıma kapandı

Hakkari’de kapalı buluna 6 mezra yolunun yeniden ulaşıma açılması için karla mücadele çalışmalarını devam ettiği belirtildi.

İl genelinde kısa sürede onlarca köy ve mezra yolunu açan il özel idaresi karla mücadele ekibi halen kapalı olan 6 mezra yolunda çalışmalarını sürdürüyor.

Hakkari Valiliği Yüksekova ilçesinde kapalı olan 6 mezra yolunun açılması için il özel idaresi karla mücadele ekiplerini çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüğünü açıkladı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Ergün Canan dönemi sona eriyor
Kaya’nın istifasına dikkat çeken yorum
“Tefeciler yüzünden kaçtı”
Fatma Betül Kaya istifa etti
Başarılı ikizleri ağırladı