YouTube TSK'nın Afrin videosunu tekrar erişime açtı

Youtube, TSK'nın paylaştığı Afrin operasyonuna ait videoyu 'şiddet barındırdığı' gerekçesiyle sildi. Ancak bir süre sonra video tekrar erişime açıldı.

 Video paylaşım sitesi Youtoube, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Afrin’e girmek isteyen bir konvoyun vurulma anlarına ait olduğu belirtilen videosunu kaldırdı.

YouTube, videoyu “rahatsız edici içeriğe sahip olduğu” gerekçesiyle kaldırdı. Videoya ulaşmak isteyenlerin karşısına “Bu video, YouTube’un şiddet barındıran veya görsel açıdan rahatsız edici içeriğe ilişkin politikasını ihlal ettiği için kaldırıldı” uyarısı çıktı.

Ancak YouTube bir süre sonra videoyu tekrar erişime açtı.

TSK, YouTube’un erişimi engellesiminin ardından videoyu Twitter’da paylaşmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri

Kırşehir Su Tesisatçısı — Karasal İklim ve Kireçli Su Kaynaklı Tesisat Sorunlarına Kesin Çözüm
Kürtler savaşa çekilmek istendi
Süreç ve Yasa Çağrısı
Heyetten Açıklama
Hakkari Boya Badana: Sarp Dağların ve Sert Kış Şartlarının Zorluklarına Uygun Çözümler