Yerine kayyum atanan belediye başkanları Hakkari'de! buluştu

DEM Parti yöneticileri ve milletvekillerinden oluşan bir heyet, Yüksekova Belediyesi’ni ziyaret etti.

Heyette, yerine kayyum atanan Mardin Belediye Eş Başkanı Ahmet Türk, Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Abdullah Zeydan, Demokratik Birlik İnisiyatifi Eş Sözcüsü ve Van Milletvekili Gülcan Kaçmaz Sayyiğit, Van Milletvekili Mahmut Dindar, Hakkari Milletvekili Onur Düşünmez ile Van, Hakkari, Yüksekova ve Şemdinli’den parti yöneticileri yer aldı.

Belediye bahçesinde Eşbaşkan Şoreş Diri ve belediye meclis üyeleri tarafından karşılanan heyet, meclis toplantı salonunda bir araya geldi. Görüşmede güncel siyasi gelişmeler ve yerel yönetim çalışmaları gündeme alındı.

Ziyaret, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Taziye teşekkür mesajı
26,5 milyon liralık destek
Tepkiler büyüyor
teşekkür ziyareti
İki Şahıs Tutuklandı