Yaşam Çemberi Kadın Kooperatifi’nden Vali Taşyapan’a ziyaret

Hakkâri Yaşam Çemberi Kadın Girişimi ve Üretim Kooperatifi Başkanı Ayfer Önal, Başkan Yardımcısı Zozan Özkan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Hakkâri Valisi ve Belediye Başkan Vekili İbrahim Taşyapan’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette, kadın girişimciliği ve üretimine yönelik yürütülen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İbrahim Taşyapan, Yaşam Çemberi Kadın Girişimi ve Üretim Kooperatifi Başkanı Ayfer Önal, Başkan Yardımcısı Zozan Özkan ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Kadınların üretime ve ekonomik hayata daha fazla katılım sağlamasına yönelik faaliyetleriyle çalışmalarını sürdüren kooperatif yönetimi ise Vali Taşyapan’a kabulünden dolayı teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Aranan 2 kişi tutuklandı
MR yok, ambulans yok!
Yaralılar var
Projelere 600 bin TL’ye kadar destek
Yetkililer'den açıklama geldi