Voleybol Takımı rakibini 3-1 mağlup etti

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Ligde Mücadele eden Hakkari Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü rakibini 3-1 mağlup etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Takım Başkanı ve oyuncusu Fahri Güldal yaptığı açıklamada; Geçen yıl play of oynayan ve ilimizi bir üst ligde temsil etmek için mücadele eden Hakkari Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol takımımız bu sene ligin ortalarında mücadele etmektedir. Geçen hafta Şırnak Güçlü Konağı 3-0 yenen ekibimiz, Hakkari Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü yıldızlar ligi için sahaya çıkmayı hazırlanıyor. Gençler için büyük bir  tecrübe olan ve dün evimizde Cizre Gençler Birliği ile yapılan müsabakayı alan genç ekibimiz maçı 3-1 kazanarak 3 puanı hanesine ekledi.dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Hakkari'de aranan 113 şahıs yakalandı
Maden eylemi meclise taşındı
7 büyüklüğünde deprem riski var
‘Aile Sağlık Merkezi' yapılıyor
Hakkari İİMEK toplantısı yapıldı