Vapurdan düşen kadın yaşamını yitirdi

Kadıköy-Eminönü hattındaki vapurdan denize düşen kadın yaşamını yitirdi.

İstanbul Üsküdar ilçesinde Kadıköy-Eminönü hattındaki vapurda bulunan kimliği belirlenemeyen bir kadın, denize düştü.

Vapurdaki ve kıyıdaki vatandaşların kadını kurtarma çabaları yetersiz kalırken, ihbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen Kıyı Emniyeti'ne bağlı ekipler kadını denizden çıkarttı.

Kıyıdaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan kadının cansız bedeni Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis,  yaşanan ölümün nedenini araştırıyor

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gün İçinden Haberleri

CHP'den 53 sayfalık rapor
Erdoğan sürecin siyasi riskini almak istemiyor
52 Şoför Yeniden İşe Alındı
Van sorunları için buluştu
2 metre buz sarkıtları oluştu