Olay dün sabah saatlerinde İpekyolu ilçesinde yaşandı. Öğretmen olduğu söylenilen bir kişi komşusuyla çocuklar çok gürültü yapıyor diye tartıştı.
Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada öğretmen olduğu belirtilen kişi kapı komşusu Fatih Kandaşoğlunu bıçakla yaraladı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıyı yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaralı Fatih Kandaşoğlu kurtarılamadı. Polis ekipleri saldırganı yakayarak gözaltına aldı. Katil komşu çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
İş insanı, VATSO Başkanı Zahir Kandaşoğlu olay sonrası Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Acımız büyük, ciğerimiz yandı. Yeğenim Fatih Kandaşoğlu'nu üzücü bir hadise sonucu bugün kaybettik. Bu nasıl bir dünya? Allah rızası için ufak bir tartışmadan dolayı insan vurulur mu. Bu nasıl komşuluk? Allah'ım sen sabır ver” dedi.