Van Muradiye Belediyesine operasyon:16 kişi gözaltında

Muradiye Belediyesi ve ilçedeki bazı evlere eş zamanlı olarak yapılan operasyonda biri çocuk 16 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Van'ın Muradiye Belediyesi'ne sabah saatlerinde polis tarafından operasyon düzenlendi. Operasyon sırasında Belediye Eşbaşkanı Dr. Mehmet Ali Tunç'un odası arandı.

İlçede eş zamanlı olarak yapılan ev baskınlarında ise, belediyeye bağlı Halk Ekmek Fırında çalışan Ercan Akkuş, Ercan Dilmaç, Mesut Yılmaz, 15 yaşındaki H.K., belediye meclis üyesi Turan Tunç, Nesim Solmaz, Doğan Başak, Ekrem Karagüle, DBP Muradiye İlçe Eşbaşkanı Mehmet Kaplan, Halil Güler, Kemal Karagüle, Bahattin Karagüle, Yusuf Karagüle ve isimleri öğrenilemeyen 3 yurttaş gözaltına alındı.

Gözaltı gerekçesi hakkında bilgi edinilmezken, 16 kişi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri

KÜLLİYE’DEN CANLI: BİR RAMAZAN AKŞAMI KÜLLİYE’DEN İFTAR YAYINI
18 Şüpheli Tutuklandı
Tiktok Filigransız Video İndir (2026) – %100 Çalışan Güncel Yöntemler
Hakkari Çekici ve Yol Yardım: Zirvelerin Gölgesinde Güvenli Yolculuk
Ekonomide Geri Dönüşümün Gücü: Güncel Hurda Fiyatları ve Profesyonel Hurdacı CeysanGeriKazanim.com