Valilik: Yüksekova içesinde silah ele geçirildi

Hakkari Valiliği, Yüksekova ilçesi Keçili köyü kırsalında yapılan arama tarama faaliyeti sırasında çeşitli miktarda silah ve mühimmat ele geçirildiğini duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığı görevlilerimizce PKK/KCK bölücü terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında;  06.09.2019 günü İlimiz Yüksekova İlçesi Keçili Köyü kırsal alanında icra edilen arama tarama faaliyetleri neticesinde terör örgütü mensuplarınca kullanıldığı değerlendirilen sığınak içerisinde yapılan aramada;- 2 adet AK-47 kalaşnikof piyade tüfeği,- 1 adet mavzer piyade tüfeği,- 3 adet el telsizi,- 3 adet mutfak tüpü ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." denildi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

TBMM Gündeminde
Hakkındaki İddialara Sert Yanıt
Kenan Yıldırım Hayatını Kaybetti
İş Birliği Görüşmesi
Müftüden Hayat Kurtaran Hamle