Vali Yardımcısı Mahmutoğlun'dan Engelli derneğine ziyaret

Hakkari Vali Yardımcısı Tayyar Emre, Mahmutoğlu, Bedensel Engelliler Derneği Koordinasyon Merkezini ziyaret etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Vali Yardımcısı Mahmutoğlu, Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin, yönetim kurulu üyeleri ve Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı sporcularını ziyaret etti.

Dernek ve Spor kulübü ile ilgi bilgi alan Mahmutoğlu daha sonra engellilerin sorun ve taleplerini dinledi. Mahmutoğlu, en kısa surede engellilerin erişim ve ulaşımda yaşadıkları sorunları çözme noktasında ivedilikle bir çalışma başlatacaklarını söyledi.

 Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin ise, başta Vali Belediye Başkan Vekili Ali Çelik'in  engellilere  karşı duyarlı olmasından dolayı kendisine teşekkür ederek, Vali Yardımcısı Tayyar Emre Mahmutoğlu'nun derneğine ziyaretleri ve engellileri yakın ve sıcak yaklaşımı ve  güler yüzü hoş sohbetinin engellileri mutlu ettiğini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

5. Olağan Kurulu Gerçekleşti
Eğitim Yatırımlarıyla Yaşatılıyor
Ailesinden Teşekkür Mesajı
Doğalgaz Faturalarına Tepki
1 kişi yaralandı