Vali Yardımcısı Kumbasar veda etti

Hakkari Valiliği’nde görev yapan ve son kararnameyle Antalya Kaş ilçesi Kaymakamı olarak atanan Vali Yardımcısı ve Özel İdaresi Genel Sekreteri Tevfik Kumbasar kurum çalışanlarına veda etti.

Hakkari'de görevde olduğu süre içinde sürekli halkla iç içe olan ve kısa sürede halkın sevgisini kazanan  İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tevfik Kumbasar'ın ilden ayrılması üzüntü ile karşılandı.

İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan kararnameyle Hakkari Vali Yardımcılığı görevinden Antalya'nın Kaş İlçesi kaymakamlığı görevine atanan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tevfik Kumbasar kurum çalışanlarına veda etti.

İl Özel İdaresi önünde bir araya geldiği kurum çalışanlarından helallik isteyen Vali Yardımcısı Tevfik Kumbasar, iki buçuk yıldır Hakkari'de görev yaptığını ifade ederek, bu süre boyunca beraber çalıştığı özel idaresinin tüm birim çalışanlarına teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Hakkari’de İki kişi tutuklandı!
Sınırda Kaçakçılık operasyonu!
Tango, Bale ve Ebru Ücretsiz!
Aynı Aileye İki Acı Haber
Hakkari Valisi Ali Çelik’e Ziyaret