Vali Yardımcısı Duruk merkez köyleri ziyaret etti

Hakkâri İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vali Yardımcısı Mustafa Duruk, değişik köyleri ziyaret ederek köylüler ile bir araya geldi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

İlk olarak Bağışlı Köyünü ziyaret eden Vali Yardımcısı Mustafa Duruk, Bağışlı Köyü Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Muharrem Tekcan ve köy muhtarı ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Bağışlı Köyü başta olmak üzere değişik köyleri ziyaret ederek köylerin ulaşım, içme suyu ve en önemlisi olan Hakkâri -Van Karayolu üzerinde bulunan Termal su Tesislerinin ’de yerinde inceledi.

Tesis yoluna çalışma başlatacağını ifade eden Duruk, daha güzel ve Hakkâri halkına sosyal aktivite konusunda buradaki çalışmaları tez zamanda bitireceğini söyledi.

Vali Yardımcısı Mustafa Duruk, ziyaret ettiği köylerde vatandaşların sevgi seli ile karşılaştı. Çocuklarla da yakından ilgilenen Duruk, Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu söyledi.

Köylerine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Hakkâri İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vali Yardımcısı Mustafa Duruk’a teşekkür eden köylüler, ziyaretten memnuniyeti dile getirdiler. 

Yorum Yap
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Hakkari Haberleri Haberleri

Hakkari'de aranan 113 şahıs yakalandı
Maden eylemi meclise taşındı
7 büyüklüğünde deprem riski var
‘Aile Sağlık Merkezi' yapılıyor
Hakkari İİMEK toplantısı yapıldı