Hakkâri Belediyesi Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda, merkez mahallelerinin mevcut durumu değerlendirilirken, muhtarlar mahallelerinde yaşanan ulaşım, altyapı, doğalgaz, elektrik, içme suyu ve internet hizmetlerine ilişkin eksiklikleri gündeme getirdi. Muhtarlar, vatandaşlardan gelen talepleri de yetkililere iletti.
Toplantıda konuşan Vali İbrahim Taşyapan, vatandaşların taleplerinin öncelik sıralaması ve mevcut bütçe imkânları doğrultusunda çözüme kavuşturulması için çalışmaların sürdürüleceğini belirtti. Taşyapan, ihtiyaçların kurumlar arası koordinasyon içerisinde en kısa sürede giderilmesi amacıyla ilgili birimlere gerekli talimatları verdi.
Toplantıya Vali İbrahim Taşyapan'ın yanı sıra Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Burak Gürbüz, Belediye Başkan Yardımcıları Hamit Zibek ve Hikmet Yaşar, merkez mahalle muhtarları, Hakkâri Belediyesi birim müdürleri ile DSİ, Karayolları, VEDAŞ ve Akmercan Gaz yetkilileri katıldı.