Vali Çelik'ten, Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birlik Başkanlığına ziyaret

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik kente faaliyet gösteren esnaf odalarının temsilcileri ile bir araya geldi.

Hakkari valisi ve belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birlik Başkanlığı ile Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etti. Ziyarette Şoförler Odası Başkanı Abdi Arslan, Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Muharrem Tekin, Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akboğa ve üyelerle bir araya geldi.

"Hakkari’mizin yarınları için güzel şeylere hep beraber imza atacağız”

Vali Çelik, yürütülen faaliyetler, üye sayıları ve ihtiyaçlar hakkında bilgiler alarak, görüşmeler sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Vali Çelik; “İki gündür hem Yüksekova hem de Hakkari genelinde esnaflarımızın sorunları üzerinde değerlendirmelerde bulunduk. Hakkari’nin depremselliği, depreme hazırlanma konusu, çevre illerle ulaşım akslarının yeniden yapılandırılması, esnafımızın kira artışından kaynaklanan yaşadığı zorluklar, şehrimizin imar planı ve imar planının uygulanması, küçük sanayimizin yeni alanlarının inşası ve yapılanmasına kadar birçok konuda istişarelerde bulunduk. Hakkari’mizin yarınları için güzel şeylere hep beraber imza atacağız” diyerek tüm Esnaf Odası temsilcilerine teşekkürlerini iletti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Hakkari Valiliğine Teşekkür
Fatih Keskin’i Ziyaret Etti
Adı Spor Salonunda Yaşatılacak
Çok sayıda öğrenci hastaneye kaldırıldı
Yüksek Tutarlar Tepki Çekti