Vali Çelik "Usta öğreticilerin durumunu görüştü"

Hakkari Valisi Ali Çelik; AK Parti İl Başkanı Zeydin Kaya ile birlikte, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Cengiz Mete’yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Hakkari’de eğitim alanında yürütülen çalışma ve faaliyetler değerlendirilirken; Hakkari’deki Halk Eğitim Merkezleri bünyesinde açılacak kurslar ve usta öğreticilere yönelik uygulamalar istişare edildi.

Vali Çelik, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Cengiz Mete’ye nazik kabulleri ve Hakkari'nin eğitim faaliyetlerine yönelik destekleri için teşekkürlerini iletti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Hakkâri Devlet Hastanesi’ne Teşekkür
Dev Kaya Evin Yatak Odasına Girdi
Berat Kandili Ziyareti
Kandil Mesajı
2 Yeni Uzman Doktor Göreve Başladı