Vali Ali Çelik, mobil konkasör tesisi yerinde denetlendi

Vali Ali Çelik, İl Özel İdaresi bünyesinde Hakkari Depin bölgesinde kurulum çalışmaları devam eden mobil konkasör tesisini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ziyarette Vali Çelik’e, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ ile beraberindeki heyet eşlik etti.

Ziyaret sırasında Vali Çelik, faaliyete geçtiğinde saatte 150 ton agrega üretim kapasitesine sahip olacak mobil konkasör tesisinde yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Tesisin, temel ve alt temel altyapı malzemesi üretimi açısından bölgeye önemli katkılar sağlaması bekleniyor.

Vali Çelik ayrıca daha önce hizmete alınan asfalt plentinde de incelemelerde bulunarak, çalışmaların mevcut durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Tesislerde görevli personelle görüşen Vali Çelik, yürütülen çalışmalarda kolaylıklar dileyerek başarı temennilerini iletti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Trafik kazası : 2 yaralı
Özdel için adalet çağrısı
Kazada Hakkarili Can hayatını kaybetti
Taziye teşekkür mesajı
26,5 milyon liralık destek